Cederhouten kledinghangers

U kunt het vast wel; u hebt veel stijlvolle kleding en mooie accessoires. In uw kledingkast ontbreekt het echter aan eenheid.

De oorzaak is voornamelijk de wirwar aan kledinghangers. Van zwart plastic hangers tot witte houten kledinghangers. Wil je net je mooie colbert ophangen, heb je enkel hangers met van de dunne uiteinden waardoor je jasje bij de schouders vervormd.

Aan dit alles kun je nu eenvoudig een eind maken. Zorg voor de eenheid in je kledingkast en koop cederhouten kledinghangers. Op StylishMen vindt je ze allemaal! Van simpele kledinghangers voor shirts en overhemden tot speciale hangers voor je jasjes.

kledinghanger luxe

Cederhouten kledinghanger luxe

Ook hebben ze nu speciale pantalonhangers. Hiermee hang je je pantalon over de gehele lengte op. Het grote voordeel hiervan is dat het eigen gewicht van de pantalon ervoor zorgt dat vouwen en kreukjes verminderen of verdwijnen. Dit scheelt weer een bezoekje aan de stomerij.

cedar pants hanger 2

Cederhouten pantalon hanger

Het cederhout zorgt ervoor dat motten per direct uit je kledingkast vluchten. Zij vinden de geur die het hout afgeeft niet prettig. Dus naast de eenheid in de kledingkast, de goede verzorging van uw jasjes en shirts, zorgen deze producten er ook nog voor dat u geen last heeft van motten. Met recht een win, win, win situatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.